Share |

Hyvinvoiva Minä -tapahtuma
Kouvolan aikuiskoulutuskeskuksella
sunnuntaina 18.3.2018 klo 10-18

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjolla!
Järjestäjänä Walon Silmu

Näytteilleasettajat:
Päivi Alanen - näkijä www.paivialanen.fi, Mary Kay www.marykay.fi, Stella Thelen - selvänäkö, Ritva Taina - aromaattiset öljyt https://www.facebook.com/Ruusuhuone-Tmi-Ritva-Taina-1033275066686315/, Oriflame http://beautystore.oriflame.fi/ANNERAJALAKAUNEUTTA, Seija Auvinen - lasitaide www.glassdesign.fi, Paula Noponen - keramiikka, Helena Nuutinen - riimutulkinnat http://mielenkieli.com/palvelu/riimutulkinta-kalevan-naisen-tapaan/, Kouvolan Luontaishoitajat, Eija Kuukari - sielutulkinnat www.tahtipolku.com, Balmare - magnetix, Eija Marttinen - navajo-terapia ja tulkinnat/eijamarttinen.qmedi.fi, Ritva Rasilainen - Fitline, Irma Löppönen - käsityöt, Nouseva Aurinko - aurakuvia, selvänäköisiä lukemuksia ja ilmaisia healingeja www.aurinko.fi, Kouvolan Luontaistuote, Ilon pilke -ekokampaamo www.ilonpilke.fi, Studio Daria http://www.studiodaria.com, GNLD-tuotteet, Teija Kitunen - Arctic Nutrition, Ultra-lehti, Sielun Ikkuna, Aloe-tuotteet, Villa Karma - fengshuin ja hyvinvoinnin tuotteet www.villakarma.fi, Pete Pollari -astrologi/auringonvalo.suntuubi.com, Virpi Ukkonen - Elämäsi liitto ry. www.qmedi.fi [5], 4Event www.4event.fi, Nirvana teekauppa - aasialaisia syvärentoutushoitoja sekä lehtiteetä ja luonnonkosmetiikkaa, Homcare, Sami Lipponen - akuhieronta, Raija Luukkonen - ikonit, Annika Witting - terapeuttiset öljyt, Ritva Mahlanen - intuitiivinen hoito, Maarit Kemppinen - Bemer-terapialaitteet www.maaritkemppinen.fi, SynerKi - itsehoitolaitteita, rentoutusmusiikkia ja ravintotuotteita www.synerki.fi, Mariia Kotila - ruokavalio-ja hyvinvointivalmentaja, Erja Mettinen - ultraäänihammasharja ja -kasvohoitolaite, salve-voide, Kuolleenmeren tuotteet https://emmident156.emmi-ultrasonic.de/fi/, Mehukkaat Mutsit Paula & Soili - Ravintolisät Juice Plus/Oma Voima valmennus www.omavoimavalmennus.fi.
LUENNOT AUDITORIOSSA:
 
10-10.30 Helena Nuutinen - Työpajan UNTA KUOLEMASTA - ILTASATUJA SINULLE JA MINULLE, JOTKA TIEDÄMME KUOLEVAMME.
Ovi suljetaan klo 10.00, jonka jälkeen ei pääse sisälle. Ei sisäänpääsymaksua työpajaan.
http://mielenkieli.com/palvelu/unta-kuolemasta-iltasatuja-sinulle-ja-minulle-jotka-tiedamme-kuolevamme/
10.40-11.10 Virpi Ukkonen - Hiukset kuntoon
Acomax- hiustenhoitosarja hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin: Suomalaisista yrteistä ja kasveista valmistetulla hiusseerumilla on saatu huikeita tuloksia mm. seuraavissa ongelmissa: hiustenlähtö, kaljuuntuminen, hiuspohjan kutina, hilse, psoria, seborrea.
11.20-11.40 Studio Daria
12-12.50 Krista Kohonen - Elämänmuutoksella voimaa ja unelmia
Vaikeistakin asioista voi nousta ylös ja saada elämälle täysin uuden suunnan. Miltä tuntuu, kun oma elämä ei tunnu miltään ja suhde itseen on haasteellinen? Miltä tuntuu sen jälkeen, kun koko elämä muuttuu, rakastuu täysillä itseensä ja elämästä osaa nauttia joka päivä? Kokemuksia ja ajatuksia elämäntapojen muuttamisesta, elämän ihmeellisyydestä ja suhteesta itsensä kanssa.
13-13.50 Virpi Ukkonen - Nivelet ja selkä kuntoon
Luennolla kerrotaan mm. nivelrikkoa voi hoitaa! Miten on mahdollista välttää tekonivelleikkaukset! Ratkaisuja nivelrikon ja muiden nivelvaivojen hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Ravintotehosteet kuntoutumisen tukena. Virpi Ukkosen tarina erittäin vaikeiden nivel- ja selkävaivojen selättämisestä.
14-14.50 Leena Arola - Suoliston hyvinvoinnin vaikutus terveyteen ja jaksamiseen!Kehomme on viisas ja yhtenäinen kokonaisuus. Viime aikoina on alettu kiinnittämään entistä enemmän huomiota siihen, kuinka paljon  suoliston kunto sekä mm. sen mikrobiston tasapaino voivat vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Hyvällä ravinnolla sekä  varmistamalla sen imeytyminen on mahdollista pitää huolta suolistostamme ja sen myötä terveydestämme sekä mm. aivojen hyvinvoinnista, sillä suolisto on toiset aivomme.
15-15.30 Mari Lavikainen - Äänen parantava voima
Workshop äänenkäytön vapautta etsiville. Äänen värähtelyn avulla ihminen pystyy tasapainottamaan ja vapauttamaan kehoaan stressin, kiireen sekä erilaisten sairauksien aiheuttamista jännitteistä. Puolituntisen aikana tehdään erilaisia ääniharjoituksia sekä puhuen että laulaen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki omasta hyvinvoinnista sekä terveestä äänenkäytöstä kiinnostuneet. Mitään erityisosaamista, esimerkiksi laulutaitoa, ei tarvita.

15.45-16.30 4Event - Hyvinvoinnin kulmakivet
Tule kuulemaan ajatuksia hyvinvointisi edistämiseksi. Luennolla käsitellään psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin merkitystä arjen jaksamiseen sekä mietitään arjen valintoja oikeanlaisen liikkumisen ja hyvän syömisen näkökulmasta henkistä hyvinvointia unohtamatta.
 
16.45-17.30 Mari Lavikainen - Äänen parantava voima
Workshop äänenkäytön vapautta etsiville. Äänen värähtelyn avulla ihminen pystyy tasapainottamaan ja vapauttamaan kehoaan stressin, kiireen sekä erilaisten sairauksien aiheuttamista jännitteistä. Puolituntisen aikana tehdään erilaisia ääniharjoituksia sekä puhuen että laulaen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki omasta hyvinvoinnista sekä terveestä äänenkäytöstä kiinnostuneet. Mitään erityisosaamista, esimerkiksi laulutaitoa, ei tarvita.
 

klo 18-19 Minna Ritari - Mielenmaisemaa äänin ja kuvin
Hiljentymistä hetkeen, pysähtymistä tässä ja nyt. (vapaaehtoinen oviraha)
Tapahtuman päätös.